U sklopu firme Nutrimedica d.o.o. nalazi se trgovina Planet Zdravlja s dodacima prehrani i eko hranom. Planet Zdravlja nudi velik izbor proizvoda sa najboljim omjerom cijene i kvalitete, prema posebnom odabiru stručnog tima koji čine mag. ing. molekularne biotehnologije i dva mag. nutricionizma.

U širokoj paleti proizvoda nalazi se pet proizvoda firme Nutrimedica (natrijev askorbat u kapsulama i prahu, eko hladno prešano ulje crnog kima, eko hladno prešano ulje konoplje i bioproteinski prah konoplje). Nutrimedica d.o.o također je zastupnik dodataka prehrani renomirane američke kompanije Swanson Health Products, od kojih nudimo 22 best buy proizvoda.

Osim savjeta pri izboru proizvoda iz naše ponude u trgovini Planet Zdravlja možete dobiti kvalitetne nutricionističke savjete na području dijetoterapije, nutritivne i ortomolekularne medicine. Vršimo cjelovitu analizu nutritivnih potreba i po narudžbi izrađujemo planove prehrane prilagođene individualnim potrebama.

Posjetite nas preko on line trgovine Planet Zdravlja Webshop ili na adresi Cernička 30, 10000 Zagreb (križanje Cerničke i Vukovarske 200m od Trešnjevačkog placa na samom pješačkom prijelazu).

Radno vrijeme trgovine: PONEDJELJAK-PETAK 08-19 h, SUBOTOM 09-14 h.

Nutrimedica Natrijev askorbat

Vitamin C (askorbinska kiselina) je topljiv u vodi i esencijalan pa se mora unositi prehranom ili u obliku dodataka prehrani. Važan je za sva živa bića, a posebno za ljude jer ga zbog evolucijskih mutacija više ne možemo sami sintetizirati za razliku od drugih sisavaca. Bogati izvori vitamina C su namirnice biljnoga podrijetla kao što su paprika, brokula, citrusi, zelena salata, bobičasto voće itd.

Swanson vitamin C sa ekstraktom šipka sa sporim otpuštanjem

Vitamin C ili askorbinska kiselina je antioksidans topiv u vodi, a zahtijeva ga svako tkivo u tijelu. Sudjeluje u stotinama vitalnih biokemijskih reakcija, tijelu je najvažniji antioksidans te služi kao prva linija obrane protiv slobodnih radikala i njima induciranih oštećenja. Osim što djeluje kao antioksidans, vitamin C djeluje povoljno na kardiovaskularni, imunosni i reprodukcijski sustav te na mentalne funkcije i zdravlje očiju. .

Bioproteinski prah od konoplje

Industrijska konoplja (Cannabis sativa L.) od davnina se smatra vrlo vrijednom biljkom sa brojnim pozitivnim učincima na zdravlje. Industrijska konoplja sadrži male količine opojne tvari THC i zato je prikladna za prehranu. Nutritivno vrlo vrijedno sjeme konoplje se koristi najčešće za dobivanje ulja ili proteinskog praha. .

Nutrimedica d.o.o.

Head office: Gračački zavoj 4, 10000 Zagreb

Address of the “Planet zdravlja” store: Cernička 30, 1000 Zagreb

Tel/fax: 3095-502 095 111 1115

e mail: info@nutrimedica.hr

PIN number: 06795558519, Reg. number: 2998629

Bank account number: HR8124020061100651362

Zagreb Commercial Court

Share capital: 20.000,00 kunas fully paid

Director: Tomislav Kolarević

© Copyright - Nutrimedica